Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Telefon z androidem i wi-fi do 300zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Orientujecie się jaki telefon mógłbym kupić do 300zł który posiada funkcje Wi-Fi i Android, bo na tym mi zależy? Na oku mam SE Xperia X8 i HTC Wildfire S. A jeszcze coś ? :)

E9mwj60.png
Opublikowano

x8 dobra sam miałem ale już trochę stara ja bym kupił xperie tipo albo x10 choć tipo lepsza

Xperie są fuj i do tego małe strasznie! Ja nie lubię. :P I nie polecam nikomu.

HTC Wildfire S jest całkiem fajny, kompaktowy i dobrze się go obsługuje.

Jak nie używasz wymagających gier czy aplikacji to dobra będzie też Lumia 610 (kupisz używkę za 300 zł spokojnie - ale to ma Windows Phone, a Ty Androida chcesz, hmm..).

O wiem. LG Swift L3! Jest co prawda mały, ale naprawdę bardzo wygodny. Nie będziesz miał problemów z używaniem go. Przegląda się internet bardzo dobrze, nic się nie zawiesza. Chyba najlepszy wybór. :)

Opublikowano

Sam od siebie polece HTC, dodatkowo Wildfire powinien być nad wyraz wystarczający (Ma go mój znajomy). Ale to tylko moja skromna opinia

dzogiss_blue_v1_by_backe57-d5z8hpd.png
Opublikowano

chyba z simlokiem Orange tylko , czyste nie przerabiane i odblokowane ok 400 zł

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

http://allegro.pl/sony-xperia-yendo-bez-locka-24m-gw-poznan-dluga-14-i2912307990.html

Chyba żartujesz...

Na allegro widziałem ostatnio Xperie Tipo za ~300 zł, całkiem przyzwoity telefon wg. mnie.

LWW w podobnej cenie a oferuje więcej. :)

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...